×
GadgetsTophistorie

OnePlus har ny budgetmobil på vej

OnePlus Nord CE4 Lite har kolossalt batteri og en skærm fra øverste hylde. Den præsenteres officielt på mandag.

Efter et års habitus er OnePlus klar med en ny model i budgetserien Nord. OnePlus Nord CE4 Lite 5G præsenteres officielt på mandag den 24. juni, men for at skabe lidt røre i dammen, har kineserne allerede nu delt enkelte detaljer om den nye mobil.

Blandt andet oplyses det, at telefonen får et voluminøst batteri på hele 5.110 mAh, ligesom skærmen har en lysstyrke på pæne 2.100 nits. Den har også 120Hz opdateringshastighed. OnePlus fortæller også, at telefonen har 80W opladning og  5W omvendt opladning til eksempelvis hovedtelefoner.

På billedet kan vi yderligere se, at OnePlus Nord CE4 Lite bliver en forholdsvis tynd telefon. Samt at den har to kameraer på ryggen – I et kamerahus, der ikke fordobler telefonens tykkelse.

OnePlus Nord CE4 Lite

Hvilket chipset, der får telefonen til at tikke, oplyses ikke. Men ifølge kineserne selv, er der ikke lagt fingre mellem:

– Ved at kombinere OnePlus’ batterilevetid på flagskibsniveau, opladningshastigheder, skærmkvalitet og fotograferingsoplevelse, alt sammen til en fordelagtig pris, skiller OnePlus Nord CE4 Lite 5G sig ud fra mængden af smartphones i samme prisklasse. Derfor er vi også glade for at kunne give danskerne på budget en smartphone med uovertruffen ydeevne, siger Thor Gøtz, landechef for OnePlus Danmark.

Hvad siger rygterne?

Ifølge rygterne vil Nord CE4 Lite være bestykket med Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3. Chippen bakkes op af 8 gigabyte hukommelse og 256 gigabyte lagerplads. Ved hjælp af SD-kort kan lageret udvides til op med 1 terabyte. Skærmen skulle være på 6,7 tommer og have FHD+ opløsning.

På kamera-fronten siges telefonen at være udrustet med et 50 megapixel hovedkamera, baseret på Sonys LYT-600 sensor. Det andet kamera skulle være en 8 megapixel ultravidvinkel. Dertil har den et 16 megapixel selfie-kamera på fronten.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.