Gadgets

OnePlus teaser ny ’skærmteknologi’ der skal vises frem mandag

OnePlus er ikke færdige med at vise nyheder frem. Kineserne har inviteret til event mandag, hvor der angiveligt skal vises en ny 'skærmteknologi' frem.

Med sin 90 Hz opdateringshastighed var skærmen den helt store nyhed på både OnePlus 7 og 7T, men kineserne er åbenbart ikke færdige med at forbedre skærmen. På kinesiske sociale medier inviterer OnePlus til et pressemøde, og antyder i indbydelsen, at det drejer sig om en ny ’skærmteknologi’. Det melder 9to5google, der har fundet invitationen på det sociale medie Weibo.

Det er et spøjst tidspunkt der er valgt, idet årets CES-messe netop er overstået. På messen havde OnePlus valgt at vise en prototype på en ny telefon med et ”usynligt” kamera, dækket med elektrokromisk glas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er ikke nogen åbenlyse gæt på, hvad OnePlus har i ærmet på mandag, men 9to5google nævner noget så simpelt som et nyt 120 Hz-panel. Det er også muligt at OnePlus vil vise nye kamerasensorer, der kan gemmes under skærmen, så der hverken behøves notch eller huller. Noget, hvor det elektrokromiske glas måske kunne spille en rolle.

Herunder er invitationen som er fundet på Weibo:

OnePlus
Back to top button