×
TeknologiTophistorie

OpenAI klar med ChatGPT-4o

OpenAI har introduceret ChatGPT-4o, hvilket er en forbedret version af GPT 4 - den nye model vil desuden være gratis for alle.

Under en “Spring Update” meldte OpenAI ud, at de er klar med en forbedret version ChatGPT 4 – nemlig 4o. Den nye model bliver gratis for alle og OpenAI introducerede også en app til macOS. En app til Windows kommer senere i år.

ChatGPT har to versioner i dag. Der er en gratis version baseret på GPT 3.5, som er ret kompetent, men mangler avancerede funktioner såsom filupload, brugerdefinerede GPT’er, webadgang m.m. Er man villig til at smide lidt penge efter det, så får man den nyeste model, GPT-4.

I dag åbner OpenAI op for adgang til GPT-4o, en ny model, der er endnu hurtigere end GPT-4, hvilket gør det muligt at lancere mange premium-funktioner til alle gratis brugere. Dette inkluderer billedupload, samt samt nogle nye funktioner. Sam Altman, CEO for OpenAI, siger, at GPT-4o er en “native multimodel” der eksempelvis kan bruge tekst, billeder, video og stemme som input.

Se en kort demo herunder:

Masser af nye funktioner

Funktioner tilgængelige for gratis ChatGPT-brugere fremover vil omfatte følgende:

  • Oplev intelligens på GPT-4 niveau:
  • Få svar fra både GPT-modellen og internettet
  • Analyser data og opret diagrammer
  • Chat om billeder, du tager
  • Upload filer for at få hjælp til at opsummere, skrive eller analysere
  • Opdag og brug GPT’er og GPT Store
  • Opbyg en mere nyttig oplevelse med Memory
  • Live video – dette giver mulighed for at samtale hvor GPT kan se dig og dine omgivelser

Hvad der også er interessant er den nye mulighed for styring af stemmetone i ChatGPT. Chatbottens stemme kan nu styres af brugeren, med kommandoer som “vær mere dramatisk” eller “lyd mere som en robot”, hvilket stemmelejet af ChatGPTs stemme.

Se de nye features i videoen herunder:

Læs også: Apple M4: Her er alt om den nye chip

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.