Pixel
Gadgets

Philips klar med trådløs lysdæmper

Philips udvider sit Hue LED-lyssystem med en ny trådløs kontakt, der dublerer som lysdæmper, så du kan ændre belysningen uden at hive din smartphone op af lommen. Hvert sæt indeholder en hvid Hue-lyspære og en bærbar, batteridreven kontakt, der enten kan hænges op på væggen eller bruges mobilt.

Der kan kobles op til 10 Hue-pærer på en enkelt kontakt og kontakten kan snildt bruges med eksisterende Hue-pærer. Sættet løser et problem, som mange problemer oplever med LED-pærer; de kan begynde at blinke og brumme, hvis de udsættes for en traditionel lysdæmper.

Ud over lysdæmper består Hue-sættet allerede af farvede pærer, hvide pærer, lyskæder, bord- og loftslamper samt en kontakt til vægmontering. Philips Wireless Dimming Kit rammer butikkerne i næste uge.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close