×
Gadgets

Philips klar med trådløs lysdæmper

Philips udvider sit Hue LED-lyssystem med en ny trådløs kontakt, der dublerer som lysdæmper, så du kan ændre belysningen uden at hive din smartphone op af lommen. Hvert sæt indeholder en hvid Hue-lyspære og en bærbar, batteridreven kontakt, der enten kan hænges op på væggen eller bruges mobilt.

Der kan kobles op til 10 Hue-pærer på en enkelt kontakt og kontakten kan snildt bruges med eksisterende Hue-pærer. Sættet løser et problem, som mange problemer oplever med LED-pærer; de kan begynde at blinke og brumme, hvis de udsættes for en traditionel lysdæmper.

Ud over lysdæmper består Hue-sættet allerede af farvede pærer, hvide pærer, lyskæder, bord- og loftslamper samt en kontakt til vægmontering. Philips Wireless Dimming Kit rammer butikkerne i næste uge.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.