×
Fremtidens Hjem

Nu kan du dæmpe lyset med stemmen

Så er der godt nyt til alle os, der har for vane at glemme at slukke lyset i køkkenet, når vi går i seng. Philips har opdateret sit Hue LED-lyssystem, så det er kompatibelt med Apples HomeKit. Det betyder, at man fremover slipper for at stå ud af sengen, men kan slukke lyset i hele huset ved at bruge stemmekommandoer med sin iPhone eller sit Apple Watch. Ligeledes har Philips udsendt det såkaldte Wireless Dimming Kit, der leverer lysdæmpning til LED-pærerne via en trådløs kontakt.

Stemmekommandoerne virker dog ikke på ældre udgaver af Hue. Det kræver en ny bridge – altså den lille boks, der kommunikerer med pærerne – som har fået navnet Bridge 2.0. Til gengæld gør den det muligt både at tænde og slukke for lys og hæve og sænke lysniveauet i individuelle rum, ved at tale med Siri på iPhone eller Apple Watch.

Uden iPhone er der ingen vej uden om kontakten og til det formål har Philips netop lanceret Wireless Dimming Kit, der består af en trådløs lysdæmper og en enkelt Hue-pære. Hvor resten af Hue-serien er temmelig kostbar, har Philips valgt at prissætte det nye lysdæmpersæt relativt lavt – tre hudredelapper.

Både Bridge 2.0 og Hue Wireless Dimming Kit er i butikkerne nu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.