×
Gadgets

Pirater lækker Star Wars-film

Dårligt nyt Disney: Den seneste Star Wars-film, The Force Awakens, er lækket på nettet i Blu-ray-kvalitet – den ligger frit tilgængelig på sites som Pirate Bay og Kickass Torrents, og den er allerede downloaded adskillige tusinde gange.

Det er piratgruppen REPLiCA, der har gjort filmen ulovligt tilgængelig på nettet. Der har tidligere været versioner af filmen i omløb, men i dårlige udgaver, der er optaget med håndholdt kamera i biografen. Dette er første gang at en HD-udgave er dukket op.

Star Wars: The Force Awakens havde premiere i biograferne i december måned og blev på rekordtid den film i historien, der har tjent mest på kortest tid. Dvd, Blu-ray og download bliver tilgængelig i starten af april – i Danmark dog først medio april.

Ulovlige filmdownloads er et stort problem – også i Danmark. I årets første måneder har Njord Law Firm og advokatfirmaet Opus sendt regninger til tusindvis af danskere, som har en IP-adresse, hvor der er blevet downloadet ulovlige og rettighedsbeskyttede film.

Vi lovlydige venter pænt til midten af april og nøjes med traileren indtil da …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.