×
Gadgets

PlayStation VR lander til oktober

Virtual Reality-udvidelsen til PlayStation-konsollen lander til oktober. Dermed kommer Sony senere til virtual reality-festen end konkurrenterne fra Oculus og HTC Vive. Det bliver til gengæld til en pris, der ligger langt under de to konkurrenter. Det fortalte i går Sony på den såkaldte Game Developer-konference i San Francisco.

Helt præcis vil PlayStation VR-brillen koste 399 dollars – knapt 3.000 kroner – men det kræver altså også, at man ejer både en PlayStation 4-spillekonsol, Move-controller og et PlayStation-kamera. Samlet set kan det blive noget af en udskrivning.

Sonys vr-brille er udrustet med en 5,7 tommer stor OLED-skærm med en opløsning på 1920 x 1080 pixels. Ni LED-pærer på brillen gør det muligt for PlayStation-kameraet at tracke brillens bevægelser.

Sony forventer, at der vil være omkring 50 spiltitler til vr-brillen når den lanceres til oktober.

iNPUTs Torben Vognsen prøvede PlayStation VR-brillen under sidste års IFA-messe i Berlin. Se med her:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.