×
GamingTophistorie

Håndholdt enhed på vej fra PlayStation

I aftes præsenterede Sony de kommende nyheder til PlayStation. Herunder også den håndholdte enhed 'Project Q', der kan streame spil fra PS5.

I aftes kunne man følge PlayStation Showcase, der fremviste de kommende spilnyheder til Sonys next-gen konsol.

Men der sneg sig også lidt hardware ind i præsentationen. Udover et sæt in-ear PlayStation hovedtelefoner, så var det enheden kaldet ‘Project Q’, som er løbet med opmærksomheden.

Læs også: Logitech G Cloud kommer til Danmark

Det er ikke en håndholdt PlayStation. Det er derimod en enhed, der er i stand til at streame spil fra din PlayStation 5 via WiFi og Sonys Remote Play-funktionalitet.

Se et smugkig på Project Q

Det bør alt andet lige holde prisen i et andet leje, end eksempelvis Steam Deck og Asus ROG Ally, der er kommet på markedet fornyligt. Disse maskiner besidder regnekraft til at afvikle spillene på egen hånd, mens Project Q altså blot er en DualSense Controller med en skærm klemt ind i midten. Forsimplet sagt, naturligvis.

Enheden består af en 8″ FHD-skærm, der kan afvikle spil med 60 hertz. Den integrerede styring besidder de samme knapper, som på den normale DualSense-controller. Enheden bliver i stand til at streame alle spil fra PlayStation 5 – undtaget VR-titler.

Der blev ikke løftet sløret for en pris eller en udgivelsesdato. Sony lovede blot at der vil komme yderligere info i de kommende måneder.

Du kan se den fulde PlayStation Showcase på YouTube nedenfor. Herunder trailere for kommende spil som Spider-Man 2, Metal Gear Solid – Snake Eater, Alan Wake 2, Assassins Creed Mirage og mange, mange flere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.