ElbilerTophistorie

Polestar 2 får Apple CarPlay

Med en ny softwareopdatering har den elektriske Polestar 2 nu fået understøttelse for Apple CarPlay og Siri.

Det er ikke mange dage siden, at Polestar annoncerede at de ville understøtte den kommende version af Apple CarPlay. Nu har de så taget forskud på glæderne og udsendt en opdatering, således Polestar 2 får Apple CarPlay i sin nuværende form.

Polestar har ellers baseret deres biler på Googles Android Automotive-platform. Derfor kommer den nye venligsindede tilgang til Apples platform måske som lidt af en overraskelse. Ikke desto mindre er funktionen i skrivende stund på vej ud til Polestar 2.

Opdateringen giver også brugeren mulighed for at bruge Siri til at skifte musik, bruge apps og kommunikere via Siri, som tweetet ovenfor fra Polestar 2 fortæller.

Hidtil har Polestar 2, da den benytter Android Automotive, naturligvis understøttet Google Assistant. Men også givet direkte adgang til Googles apps direkte via bilens system, så du uden din telefon, har kunne tilgå Google Maps, YouTube Music og mange flere.

Med opdateringen får iPhone-brugere nu en oplevelse der kommer tættere på ovenstående. CarPlay spejler din iPhone-skærm til bilens indbyggede midterskærm og du har således adgang til Apple Maps, Apple Music og andre understøttede CarPlay-apps, der ikke kun tæller apps fra Apple. Også eksempelvis Spotify er tilgængelig via CarPlay.

Polestar 2 får Apple CarPlay via en såkaldt OTA (Over The Air) opdatering. Det betyder at bilen selv downloader opdateringen når den er tilgængelig. Understøttelsen er derefter aktiveret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.