×
ElbilerTophistorie

Polestar-chef giver stikpille til Ford Capri

Ligheden mellem Ford Capri og Polestar 2 er så slående, at selv Polestar-chefen måtte kommentere det.

Siden Ford i går løftede sløre for sin nytænkning af Capri, har flere af iNPUTs læsere påpeget, at den ikke just ligner sin ikoniske forfader. Til gengæld har den nye Capri en slående lighed med … Polestar 2.

Faktisk følte selv Polestars administrerende direktør, Thomas Ingenlath, sig nødsaget til at kommentere på ligheden. Han lagde nedenstående billede ud som en Story på sin Instagram-konto, med den drillende tekst:

“Jeg kendte til den amerikanske produktion af Polestar 3, men det kom som en overraskelse”.

Ford Capri
Skærmbillede af Thomas Ingenlaths story.

Ud over at både Ford Capri og Polestar 2 er høje sedaner med coupé-lignende bagender, har de to bilmodeller også næsten identiske dimensioner. Ligheden ses tydeligt på billedet herunder, som Ricky Magnussen har lagt ud på vores Facebook-side:

Ford Capri

I det hele taget har den nye Ford Capri sat sindene i kog på de sociale medier, hvor flere sætter spørgsmålstegn ved Fords navnestrategi.

“Det er en fornærmelse at kalde den bil Capri,” skriver iNPUT-læseren Benros Dahl på Facebook. Stephan Jørgensen skriver samme sted: “tåbelig at bruge så ikonisk et navn og så spilde det på en bil, der intet har tilfælles med den gamle”.

Indenfor teknologiens verden er det nærmest blevet kotume at “låne” både design og endda navne fra hinanden. De fleste nye telefoner er inspireret af iPhone og så sent som i går lancerede Samsung en ‘Ultra’-udgave af deres Galaxy-smartwatch, der skal konkurrere mod Apple Watch Ultra.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.