×
ElbilerTophistorie

Polestar laver high-end mountainbike

Den nye Polestar mountainbike er produceret i samarbejde med svenske Allebike, der laver high-end cykler med high-end priser.

Hvis du er virkelig hurtig, kan du nå at få fingrene i en ægte Polestar mountainbike. Allebike Alpha Polestar edition, som den hedder, er det nye flagskibsprodukt i den såkaldte Polestar Additionalswebshop. Men cyklen er udelukkende produceret i 100 eksemplarer. Deraf hastværket.

Polestar-cyklen er en tilpasset udgave af Alpha-modellen fra svenske Allebike. De producerer high-end cykler og priserne er, naturligvis, derefter. Således skal man da også lægge 99.000 svenske kroner for at få fingrene i Polestar-udgaven. Det svarer til 69.000 kroner. Til gengæld kan du vælge mellem en sort og hvid udgave; der er fremstillet 50 af hver.

– Opmærksomhed på detaljer, design og teknologi er integreret, når vi udvikler vores biler. Vi skabte Allebike Alpha Polestar-udgaven i samme ånd. Sammen med det fantastiske team hos Allebike har vi lavet den perfekte mountainbike til dem, der sætter pris på både en fantastisk tur og flot design, siger Thomas Ingenlath, der er administrerende direktør for Polestar og selv cykelentusiast.

Og designet er vitterligt ret gennemført. Den nye Polestar mountainbike er farvekoordineret med Polestar-biler. Både dæmpere og andre detaljer er malet i svensk guld, samme farve som kendetegner Performance Pack, der fås til Polestar 2.

Ligesom Polestar-biler er cyklen udstyret med topmoderne Öhlins-dæmpere. De gyldne Polestar-versioner af Öhlins RXF34 m.2 29 luftaffjedring med 130 mm vandring (forreste dæmper) og TTX1Air 120 mm vandring (bagdæmper) er tunet specifikt til at give cyklen optimal ydeevne.

Hver cykel er håndbygget af Allebike i Alingsås, mindre end en times kørsel fra Polestars globale hovedkvarter i Göteborg, Sverige.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.