×
ElbilerTophistorie

Nu kan der ses YouTube i Polestar 2

Med en softwareopdatering bliver ventetiden ved laderen lidt sjovere. Polestar 2 får nemlig adgang til YouTube.

Softwareopdateringen i version P2.9 til Polestar 2 medfører en række ventede forbedringer og tilføjelser. Mest iøjnefaldende er tilføjelsen af YouTube, der kan bruges mens bilen er parkeret. Eksempelvis mens der ventes ved ladestanderen.

YouTube tilføjes til alle eksisterende Polestar 2. Alle nye biler forlader fabrikken med videotjenesten præinstalleret.

Læs også: Polestar 4 – muskuløs SUV uden bagrude

“Vi ved, hvor meget vores kunder ser frem til over-the-air-opgraderinger, og jeg er overbevist om, at de nye funktioner og forbedringer vil blive taget godt imod. YouTube er fantastisk til underholdning, mens man lader bilen, og vores opdaterede Range Assistant-app bidrager til endnu mere præcise forudsigelser, og understøtter en forbedret kørestil. Slutteligt har vi tilføjelsen af Apple Maps på førerdisplayet, som er en af mange vigtige opdateringer til Apple CarPlay i Polestar 2,” siger Thomas Ingenlath, CEO for Polestar.  

Polestars Range Assistant-app har fået en revideret algoritme som, “tager højde for udvendige ændringer samt andre faktorer, der påvirker effektiviteten”. Det er nu muligt at overvåge energiforbruget over de seneste 20, 40 eller 100 kilometers kørsel og få informationen i realtid.

Det er ligeledes muligt for føreren at få informationen i førerdisplayet. Den tager nu også højde for udefrakommende faktorer. Før var det blot en standardvisning af den resterende rækkevidde, baseret på standardiseret data.

Sidst og ikke mindst, så får Apple Carplay-integrationen en overhaling. Det betyder at data Apple Maps nu kan vises i førerdisplayet bag rattet, ligesom info om opkald og medieafspilning også vil fremgå.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.