ElbilerTophistorie

Polestar runder 2.000 solgte og udvider herhjemme

Polestar har nu udleveret over 2.000 Polestar 2-biler i Danmark og åbner et nyt Polestar Space i Nærum, nord for København.

Torsdag den 1. december runder Polestar en milepæl, når bil nummer 2.000 udleveres herhjemme. Det sker, når svensk-kineserne udvider med et nyt Space i Nærum udenfor København.

“Det er helt fantastisk, at vi allerede har nået vores milepæl om 2.000 Polestar 2-biler i Danmark efter kun halvandet år i markedet. Jeg er enormt stolt over den positive udvikling, og at vi i dag kan indvie et så flot og opsigtsvækkende Space her i Nærum,“ siger Henrik Bang, administrerende direktør for selskabet i Danmark.

Placeringen af det nye Space er ikke tilfældig. For selv om der er efterspørgsel efter elbiler i hele Danmark, flokkes bilister især i Nordsjælland om de rene elbiler. Her har bl.a. Rudersdal Kommune og Gentofte Kommune, ifølge De Danske Bilimportører, de senere år toppet listen over kommuner med flest privatejede elbiler.

Flere kommuner i Nordsjælland har ambitiøse klimaplaner. Det ses bl.a. hos netop Rudersdal Kommune, der har et klimamål om at være CO2-neutrale i 2040. For at nå det mål skal elbiler udgøre halvdelen af alle personbiler i kommunen i 2030.

Og netop de private bilister skal det svensk-kinesiske firma have bedre fat i. Ifølge Bilstatistik.dk er 1.267 af de i alt 1.875 Polestar 2, der var indregistreret herhjemme den 31. oktober, ejet af virksomheder.

For at lokke nysgerrige til det nye Space i Nærum har svensk-kineserne sørget for, at få den eksklusive performance-bil Polestar 2 BST edition 270 I butikken. Den vil kunne opleves i hele December. Prøveture i Polestar 2 kan bookes her.

Til næste år sendes SUV’en Polestar 3 på vejene.

Se vores anmeldelse her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.