×
Elbiler

Porsche: Hvad Tesla har gjort er “virkelig fantastisk”

Porsches nordamerikanske CEO er fuld af beundring over den enorme succes Tesla har haft

“Hvis du ser på, hvad Tesla har gjort, hvis du ser på deres volumen og priser, så er det virkelig fantastisk.” Så store er roserne fra Porsches nordamerikanske direktør, Klaus Zellmer når han skal beskrive, hvad Tesla på en relativt kort periode har formået at gøre. De store ord falder i et interview med Los Angeles Times.

Succes på mange parametre

Klaus Zellmers begejstring er endda endnu større fordi Tesla har skabt sin succes på en utraditionel måde: “Hvis du kan gøre alt det med et enkelt mærke og uden et netværk af forhandlere og distributører – ja, så er det endnu mere forbløffende,” siger han i interviewet.

Blandede følelser

Tidligere i år sagde Porsche ellers, at de ikke måler deres egen succes i forhold til den amerikanske elbilproducent – men efterfølgende blev en Porsche Taycan set blive testet op imod en Tesla Model X. Så det var nok alligevel lidt tomme ord. Oliver Blume, Porsches CEO, Porsches øverste direktør, har i øvrigt også indrømmet, at salget lider under konkurrencen fra Tesla.

Konkurrent næste år

Porsche arbejder meget hårdt på deres kommende elbil, Taycan, som de håber at kunne lancere i løbet af næste år. Bilen ventes at være den første på markedet med 350kWh opladning – hvilket vil betyde at den vil kunne oplades til en rækkevidde på ca. 300 km på under et kvarter. Porsche siger også, at den vil være i stand til at køre lange afstande med høj hastighed – hvilket giver mening, hvis man skal køre meget på de tyske autobahns.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.