×
Streaming

Reboot: Frasier Crane kan være tilbage!

En af 90'ernes største sitcoms kan være tilbage i en reboot: Frasier Crane dukker måske op på skærmen igen

Der er gået mode i det: Først Will & Grace og siden Roseanne har fået nyt liv i såkaldte “revivals” – eller genoplivninger af de aldrende komedieserier. Anmeldelserne har været blandede, og Roseanne skød sig selv groft i foden med racisistiske tweets, der til sidst fik broadcasteren til at lukke ned for serien igen – selv om den var ganske populær. Men nu er det så hitserien Frasier fra 90’erne (og 2000’erne) der igen bliver hevet frem af skufferne. Og det er hovedpersonen selv, der er ved roret, for Kelsey Grammer er selv bagmanden der vil have serien tilbage på skærmen – og for tiden turnerer han så rundt til tv-selskaber for at arbejde med ideer til den nye serie.

Psykiater på nye græsgange

En stor del af Frasiers identitet som serie lå i, at den foregik i Seattle, hvortil hovedpersonen Frasier Crane var flyttet fra Boston – hvor han var fast inventar på baren “Cheers”. Men ifølge rygterne vil Seattle ikke være hjemby for den nye udgave af serien. Hvor den så bliver lokaliseret er endnu ikke afsløret, men der er flere muligheder – blandt andet, at Frasier er flyttet tilbage til Boston.

Gensyn med familien?

Frasiers familie spillede en stor rolle i hans liv i den originale serie, men om de også følger med i den nye version er uvist. I hvert fald er det sikkert, at Frasiers far Martin ikke er med, da skuespilleren der portrætterede ham, John Mahoney, desværre er død i mellemtiden. Det ville dog give mening at David Hyde Pierce og Peri Gilpin der spillede henholdsvis Frasiers bror Niles og hans producer Roz kunne dukke op – om ikke andet så i gæsteroller.

Der er ingen bekræftede rygter på seriens genopståen, ligesom det ikke vides, hvor den eventuelt vil blive sendt. Men vi er mange, der krydser fingre!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.