×
Viaplay

Se, hvad der kommer på Viaplay i august

Se hvad Viaplay disker op med af premierefilm og tv-serier i august – der er masser af serier, hvor alle sæsoner bliver tilgængelige på én gang, så du bare kan binge,

Flere gode film

August byder ikke på originale Viaplay-serier eller eksklusive titler – men du kan stadig følge med i Preacher, der er lidt over halvvejs i sin anden sæson, der kun kan ses hos Viaplay.

Ellers byder august på gode film bl.a. den spændende ‘The Martian’ af Ridley Scott og den formidabelt smukke animerede historie om ‘Kubo and the Two Strings’. Og så kan du jo stadig nyde Star Wars-prologen ‘Rogue One’, der fik premiere på Viaplay i slutningen af juli.

Seks sæsoner med Frasier

På seriefronten kan du glæde dig over, at en af verdens bedste komedieserier Frasier med Kelsey Grammer og David Hyde Pierce i hovedrollerne bliver tilgængelig. Serien var oprindeligt en afstikker fra den historisk populære Sam’s Bar, men serien om psykologen dr. Frasier Crane, der var en mindre bi-figur i fortællingen om Bostonværtshuset, fik hurtigt sit helt eget liv og vandt adskillige tv-priser. Du kan nyde alle seks sæsoner fra den 4. august.

Se listen her:

Film

Sausage Party
Premiere: 2. august

Maze Runner 2: Infernoet
Premiere: 4. august

Lyset i Havet
Premiere: 8. august

Klassefesten 3: Dåben
Premiere: 09. august

Inferno
Premiere: 11. august

Masterminds
Premiere: 15. august

Iqbal og superchippen
Premiere: 17. august

Deep Water Horizon
Premiere: 18. august

I.T.
Premiere: 22. august

The Martian
Premiere: 25. august

Kubo and the Two Strings
Premiere: 29. august

TV-serier

Uncle Buck sæson 1
Premiere: 1. august

The Night Shift sæson 3
Premiere: 1. august

Penny Dreadful sæson 1-3
Premiere: 1. august

Ray Donovan sæson 1-3
Premiere: 1. august

The Goldbergs sæson 4
Premiere: 1. august

Frasier sæson 1-6
Premiere: 4. august

Nashville sæson 5 (part 1)
Premiere: 11. august

The Whispers sæson 1
Premiere: 15. august

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.