Gadgets

Rega lancerer sin første pladespiller med indbygget forstærker

Rega P1 Plus er baseret på den voldsomt populære Planer 1, men er, med sin indbyggede forstærker, ren plug-and-play.

Engelske Rega vil gøre det nemmere at opdage eller genopdage vinylskiverne med sin seneste model, Rega P1 Plus, der er firmaets første pladespiller med indbygget forstærker. Det betyder, at den kan sættes direkte til for eksempel en aktiv højttaler eller en streamingenhed. Eller en traditionel forstærker linjeindgang, naturligvis.

P1 Plus bygger på den yderst populære Planer 1-model, mens forstærkeren er en opdateret udgave af Regas egen Mini Fono A2D phono-forstærker, bare pakket ind i selve pladespilleren. Det er i bund og grund samme kombination, som vi testede og gjorde til testvinder i vores store test af entryl-level-pladespillere.

Rega P1 har fået indbygget forstærker.

P1 Plus benytter samme plint, samme RB110-tonearm og samme pladetallerken som Planer 1. Prisen for Rega P1 Plus bliver 3.195 kroner og den kommer ud i butikkerne i løbet af juni måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.