×
GadgetsTophistorie

Rega Planar 3 i toptunet jubilæumsudgave

Rega har toptunet den ikoniske Planar 3 pladespiller med bedre pick-up, drivrem og ekstern strømstyring.

Engelske Rega fylder rundt i år. Det fejres med en jubilæumsudgave af den svært populære Rega Planar 3, der er selskabets mest ikoniske pladespiller.

Rega er kendt for at være besat af tolerancer, præcision og undersøgelse af specialmaterialer, der kan være med til at forbedre deres produkter. Det har gjort dem til én af de mest anerkendte producenter af pladespillere i verden.

Rega Planar 3 50th Anniversary er en toptunet version af Planar 3 og den bliver kun produceret i 2023. Denne 50-års jubilæumsudgave er nemlig spækket med elementer, der er taget fra flere premium-modeller i Regas stald, og er “designet til at maksimere ydeevnen” af standardmodellen.

Blandt andet er jubilæumsudgaven bestykket med Exact pick-up’en, der er Regas bedste. Med i jubilæumspakken er deres NEO PSU MKII strømstyring til motoren i en håndtunet version, på samme måde som det kendes fra de større modeller Planar 6 og 8. Udover at gøre motoren viberationsfri er det enkelt på NEO PSU MKII, at skifte mellem 33 1/3 eller 45 omdrejninger.

Pladespilleren er monteret med den nye reference drivrem, der reducerer hastighedsafvigelser med over 50 procent. Motorpullyen er taget fra storebror Planar 6 og er i aluminium, der er CNC-drejet til de mindste tolerencer.

Rega Planar 3 50th Anniversary leveres i valnøddefinish med et aluminiumsskilt med ‘Rega 50 Anniversary’-logo. Er til levering nu hos Regaforhandlere i hele Danmark. Den koster 8.995 kroner. Eller 700 kroner mere end den traditionelle udgave.

Læs også: Anmeldelse af Rega Planar 2.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.