×
GadgetsTophistorie

Rygte: Google Pixel 8a lanceres i maj

Googles kommende mellemklasse-telefon, Pixel 8a, ser ud til at lande i maj måned, hvis det står til et nyt rygte.

Der har været en del rygter hvad angår Pixel 8a – eksempelvis har vi de fleste specifikationer på telefonen. Eksempelvis rygtes telefonen at få en 120Hz skærm, kontra 90Hz i Pixel 7a, samt en Tensor G3 chip – ligesom Pixel 8 og 8 Pro.

Læs mere specifikationerne her: Sådan bliver Googles Pixel 8a

Nu peger et nyt rygte desuden på, at Google lancerer telefonen i maj måned. Nærmere bestemt siges Pixel 8a at blive præsenteret under Google I/O konferencen den 14. maj.

Derudover er telefonen angiveligt også dukket op ved en fejl, i en reklame for Google Fi. Det tyder altså på, at vi er meget tæt på en lancering.

Større batteri og hurtigere opladning

På X (tidligere Twitter) er der endda blevet delt nye formodede specifikationer for telefonen. Batteriet ser ud til at vokse en smule, samtidig med at kablet opladningen kommer til at gå lidt hurtigere med 27W effekt, kontra 18W. Som noget nyt kommer der også en variant med 256GB lagerplads.

Dyrere end Pixel 7a?

Vi kender endnu ikke de officielle priser på Pixel 8a, men rygterne tyder på, at telefonen (desværre) bliver lidt dyrere end forgængeren. Prisen i Tyskland siges nemlig at være på 570 euro for 128GB-modellen, samt 630 euro for 256GB-modellen. Direkte omregnet giver det henholdsvis omtrent 4250 kroner og 4700 kroner.


Læs også: iPhone 16 Pro: Her er rygterne indtil nu

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.