×
GadgetsTophistorie

Sådan bliver Googles Pixel 8a

Et læk afslører specifikationerne på Googles kommende Pixel 8a. En budgetvenlig opfølger til Pixel 8 og 8 Pro, der udkom sidste år.

Googles Pixel-serie har vind i sejlene. Pixel 8 og 8 Pro blev, af mobilbranchen selv, kåret til årets telefon tidligere på året. Nu givet et nyt læk et detaljeret kig på specifikationerne på Pixel 8a.

A-serien fra Google har altid betyder budgetvenlige, men solide specifikationer, ikke langt fra flagskibene. Den tilgang ser Google ud til at bevare med lanceringen af Pixel 8a, som forventes at blive lanceret ved Google I/O-messen til maj.

Læs også: Anmeldelse af Google Pixel 8 Pro

De lækkede specifikationer, fortæller at Pixel 8a vil være udstyret med:

  • 120 Hz OLED skærm med 1.400 nits lysstyrke
  • DisplayPort-understøttelse til spejling af skærm til fx TV (kommer også til Pixel 8 og 8 Pro)
  • Samme kamerasetup som Pixel 7a
  • Tensor G3-chipset

Skærmspecifikationerne matcher nu Pixel 8, hvor Pixel 7a måtte nøjes med et panel med 90 Hz og noget mindre lysstyrke. Der er endnu et stykke op til 8 Pro, som rammer 2.400 nits.

Mest mærkværdigt er understøttelsen af ekstern skærm. Primært fordi, at Google i modsætning til fx Samsung med Dex, ikke har en brugerflade til formålet. Men måske Google her har et es i ærmet.

Der er intet kommet ud omkring farve-udvalget. Det viste billede her ovenfor er af Pixel 7a, men om de fortsætter dét udvalg eller har nye muligheder på paletten må vi vente med at se.

Pixel 8a formodes at udkomme med en startpris omkring 4.000 kroner, som det var tilfældet med 7a.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.