GadgetsTophistorie

Rygte: iPhone 14-serien lanceres tidligere end forventet

iPhone 14-serien kan dukke op en uge tidligere end forventet i år, ifølge et nyt rygte.

Der er ikke længe til september, hvilket Apples tradition er lig med nye iPhones. I år lyder det dog til at Apple vil præsentere de nye iPhones før tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et nyt rygte peger nemlig på, at Apple vil præsentere iPhone 14-serien allerede den 6. september – en uge tidligere end forventet. Forudbestilling forventes derefter at begynde den 16. september.

Rygtet stammer fra Max Weinbach på Twitter. Weinbach indrømmer dog, at han ikke er 100% sikker på datoen. Tidligere var der også tale om den 13. september, som dagen for Apples keynote. Derfor skal man selvfølgelig tage disse rygter med et gran salt.

100% fokus på iPhone

Ifølge Mark Gurman fra Bloomberg, blev iPad OS udskudt, for at holde fokus på iPhone 14.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Apple’s decision to delay iPadOS 16 helps keep the focus on the all-important iPhone 14”. Lyder det fra Gurman.

Det estimeres desuden at Apple allerede har 95 millioner iPhones klar til lanceringen

iPhone 14-serien forventes at bestå af en iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Det forventes altså ikke at vi ser en iPhone 14 Mini.


Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S23 Ultra får 200MP kamera

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.