×
GadgetsTophistorie

Rygte: Samsung Galaxy S23 Ultra får 200MP kamera

Står det til et nyt rygte, får Samsung Galaxy S23 Ultra et nyt primært kamera på 200MP.

Galaxy S23 Ultra ankommer først i starten af næste år, men der er allerede formodede oplysninger om telefonens kamera. S23 Ultra siges nemlig at få et nyt 200MP kamera, baseret på en kommende Samsung Isocell HP2-sensor. De andre kameraer på bagsiden ventes dog ikke at få de store opgraderinger.

Farvel til Exynos?

Galaxy S23-serien forventes desuden udelukkende at benytte Qualcomms næste-generations Snapdragon 8 Gen 2 chip. Telefonerne vil altså ikke være udstyret med Samsung’s egen Exynos-chip.

Læs mere om dette her: Samsung dropper egne chips i sine topmodeller.

Batteriet siges at være på samme kapacitet som den nuværende S22 Ultra, nemlig 5.000 mAh. Det udelukkes dog ikke, at S23 Ultra understøtter hurtigere opladning.

Der er stadig et godt stykke tid til, at Samsung Galaxy S23 Ultra bliver lanceret, så rygtet skal selvfølgelig tages med et gran salt.


Læs også: Prisen på Samsung Galaxy Watch 5 er lækket

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.