fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Rygte: MacBook Pro med M1X-chippen er lige om hjørnet

Ifølge det seneste rygte fra Bloomberg, er MacBook Pro med M1X-chippen lige om hjørnet.

Ifølge det seneste rygte fra Bloomberg, er MacBook Pro med M1X-chippen lige om hjørnet.

Vi ser ud til at nærme os lanceringen af den meget ventede serie bestående af MacBook Pros med en kraftigere efterfølger til M1-chippen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En rapport fra Mark Gurman, Bloomberg, hævder nemlig, at Apple præsenterer M1X-MacBooks i denne måned.

Dette stemmer også overens med, hvornår Apple førhen har introduceret nye MacBooks, hvilket typisk har været i oktober eller november. Det siges at Apple vil introducere en 14″ og 16″ MacBook Pro med dens stærkere udgave af M1-chippen.

Apple M1X-chippen, det sandsynlige navn for en mere grafikintensiv og professionelt fokuseret M1-chip, er faktisk stadig planlagt en lancering i 2021. Vi vil sandsynligvis se den debutere i en ny serie af MacBook Pros i den næste måned, samt en ny Mac mini på et tidspunkt. M1X er udviklet i to varianter: begge med 10 CPU-kerner (otte højtydende og to højeffektive) med enten 16 eller 32 grafikkerner.” Lyder det fra Bloomberg.

Præcis hvilken dato MacBook Pro med M1X-chip lanceres, er endnu uvist. Det bliver dog sandsynligvis engang i slutningen af oktober måned.

Under samme event rygtes det også, at vi måske får en ny Mac Mini at se, med et nyt design og M1X-chippen. Det er desuden muligt at Apple lancerer den efterhånden længe rygtede tredje generation af AirPods.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: Rygte: Ingen iPhone 14 mini i 2022

Back to top button