×
GadgetsTophistorie

Rygte: Ingen iPhone 14 mini i 2022

Ifølge et nyt rygte lancerer Apple ikke en iPhone 14 mini i 2022 - iPhone mini droppes helt.

Ifølge et nyt rygte lancerer Apple ikke en iPhone 14 mini i 2022 – iPhone mini droppes helt, til fordel for en ny max-model.

Da iPhone 12 mini blev lanceret, bød den på samme specifikationer og oplevelse som iPhone 12, blot i en mindre pakke. Telefonen virkede som et et perfekt valgt, til dem der ville have en fysisk mindre mobil, men stadig ydelse i topklasse.

I realiteten var dette ikke helt tilfældet, hvor iPhone 12 mini især blev kritiseret, da det kom til batteritiden.

Salget af iPhone 12 mini var en skuffelse

På global plan har salget af telefonen heller ikke ligefrem været en kæmpe succes, hvilket vi også har skrevet om tidligere. Læs mere om dette her: Apple skærer i produktionen af iPhone 12 Mini.

Selvom iPhone 13 mini har forbedret batteritiden, går rygterne stadig på, at Apple dropper mini-telefonen næste år – der kommer altså ingen iPhone 14 mini i 2022.

iPhone 14 mini bliver erstattet med ny max-model

I stedet lyder det til, at Apple vil introducere en større model af iPhone 14 – iPhone 14 max med en stor 6,7″ skærm. Størrelsesmæssigt bliver iPhone 14 max omtrent lige så stor som iPhone 13 Pro max, forskellen kommer dog til at ligge i kameraet, displayet m.m.

Rygterne går også på, at alle modeller i iPhone 14-serien får et 120Hz-display, hvilket er forbeholdt iPhone 13 Pro/Pro max indtil videre.

Ny iPhone SE næste år?

Redningen for dem der gerne vil have en lille telefon, kunne dog gå hen og blive en ny iPhone SE. Indtil videre er der ikke meget information om denne model, udover at den muligvis lander engang næste år.


Læs også: Samsung Galaxy S22-serien er afsløret på formodede billeder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.