×
GamingTophistorie

Rygte: Nintendo Switch 2 lanceres i starten af 2024

Vi ser ud til at rykke tættere på en lancering af Nintendo Switch 2, hvis det står til et nyt rygte. Kilden, der har forbindelse til producenten Foxconn, hvor Nintendo Switch produceres, forventer en lancering af Switch 2 i første kvartal 2024. Dermed er det muligt at Nintendo allerede præsenterer konsollen senere i år, efterfulgt af en lancering i 2024.

Switch 2 bliver markant kraftigere

I løbet af Switch’ens levetid har Nintendo ikke opgraderet den interne drivkraft. Alle modellerne herunder Switch, Switch Lite og Switch OLED kører altså med samme interne hardware, som stammer tilbage fra 2017. Med Nintendo Switch 2 er der dog endelig udsigt til væsentlig bedre ydelse.

Tidligere rygter pegede nemlig på at Nintendo Switch 2 vil byde på markant bedre ydelse, der skulle være på højde med PlayStation 4 og Xbox One.


Læs også: Galaxy Unpacked: Nye foldbare telefoner fra Samsung på vej

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.