GadgetsTophistorie

Rygte: OnePlus Nord CE 2 lanceres i februar

En ny model i OnePlus Nord CE-serien, Nord CE 2, lanceres den 11. februar, ifølge et nyt rygte.

En ny model i OnePlus Nord CE-serien, Nord CE 2, lanceres den 11. februar, ifølge et nyt rygte.

En ny udgave af OnePlus Nord CE ser ud til at være lige om hjørnet. OnePlus Nord CE (Core Edition) 2 er baseret på OnePlus Nord 2’s design. Designet siges dog ikke at være helt identisk med Nord 2, hvor den velkendte notifikations-slider på siden er fjernet og kamera-modulet på bagsiden også er ændret.

Telefonen lanceres den 11. februar, ifølge @MaxJmb på Twitter.

Forventede specifikationer

Ser vi på de forventede specifikationer for Nord CE 2, er der nedskåret flere steder, sammenlignet med Nord 2. Drivkraften er eksempelvis baseret på en kraftig MediaTek Dimensity 900 5G-chip, modsat den stærkere Dimensity 1200 5G-chip i Nord 2. Kameraerne på bagsiden ser også ud til at være udskiftet med mindre potente sensorer, hvor optisk billedestabilisering er fjernet fra det primære kamera. Nord 2 CE siges at have en 64MP primær sensor (uden OIS), en 8MP ultrawide-linse, samt en 2MP makro-linse.

AMOLED-skærmen på 6,43″ med en opdateringshastighed på 90Hz, forventes dog at blive bibeholdt, det samme med 65W hurtigladningen. Batteriet er på enten 4.500mAh eller 5.000mAh.

Se billedet af det forventede design herunder.

Foto: @91Mobiles

Lavere pris end OnePlus Nord 2

Grundet de nedskalerede specifikationer, forventes prisen også at blive lavere end Nord 2. Prisen siges at blive omkring 300 dollars, eller 2.000 kroner (direkte omregnet), for entry-level udgaven med 8GB RAM og 128GB lagerplads. Den reelle danske pris bliver dog nok nærmere omkring 2.500-2.700 kr., når vi medregner danske afgifter. OnePlus Nord CE blev lanceret til 2.699 kroner, så vi skal nok regne med en lignende pris.

OnePlus har ikke kommenteret på rygtet.


Læs også: Samsung Galaxy S22 og Tab S8 præsenteres den 9. februar

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.