×
GadgetsTophistorie

Rygte: Samsung Galaxy Tab S8 FE er på vej

Ifølge et nyt rygte er Samsung snart klar med en ny tablet, Galaxy Tab S8 FE.

Der ser ud til at Samsung snart er klar til at udvide Tab S8-serien, med en ny tablet. Galaxy Tab S8 FE skal afløse Tab S7 FE og den forventes at blive billigere end Tab S8, S8+ og S8 Ultra.

Den siges at have LCD-display ligesom forgængeren, Galaxy S7 FE. Chipsettet er heller ikke lige så kraftigt, hvor den rygtes at få en MediaTek Kompanio 900T chip, modsat Snapdragon 8 Gen 1 i de andre Tab S8-modeller

Tab S8 FE kommer i en 5G-version, samt en WiFi-udgave.

Pris og lancering kendes endnu ikke.

Samsung Galaxy Tab S9-serien udskudt

Går man og venter på Galaxy Tab S9-serien, må man dog væbne sig med tålmodighed. Det lyder nemlig til at Samsung har udskudt udviklingen at tablet-serien til 2023. Rygtet stammer fra det koreanske medie The Elec, der hævder, at udskydelsen er grundet “global economic uncertainty”.


Læs også: Samsung lover endnu hurtigere opdateringer til Galaxy-enheder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.