×
GamingTophistorie

Rygte: Sony arbejder på ny håndholdt spillekonsol

Hvis man skal tro de seneste rygter, så arbejder Sony efter sigende på en efterfølger til PSP (PlayStation Portable) og PS Vita - PS Vita 2?

Sony arbejder efter sigende på en ny håndholdt konsol, der kan afvikle spil lokalt på enheden – PS Vita 2? Det er efterhånden længe siden at Sony lancerede en håndholdt spillekonsol. Senest var det i 2012 med PS Vita, hvilket var en efterfølger til PSP, der kom på markedet helt tilbage i 2005.

Sony lancerede godt nok PlayStation Portal for kort tid siden, men man kan ikke helt sammenligne den med PSP og PS Vita, da den ikke kan afvikle spil lokalt – derfor er den stort set ubrugelig uden internet.

Denne nye formodede konsol fra Sony, kommer dog til at fungere i stil med de gamle håndholdte konsoller fra japanske tech-gigant. Rygtet går desuden på at den vil være i stand til at afvikle PS4-spil, men også PS5-spil via. en opdatering/optimering til det individuelle spil.

Konsollen er dog angiveligt meget i begyndelsen af udviklingsfasen, så der skulle gå et par år, såfremt den lander markedet.

Læs også: Rygte: iPad Pro OLED og opgraderet MacBook Air til marts

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.