×
GadgetsTophistorie

Rygte: iPad Pro OLED og opgraderet MacBook Air til marts

Apple lancerer efter sigende nye produkter til marts, herunder en iPad Pro med OLED-skærm, en ny iPad Air, samt en opdateret MacBook Air med M3 chip.

Ifølge Mark Gurman fra Bloomberg, forventes det, at Apple lancerer en iPad Pro med OLED-skærm og opgraderede MacBooks under et forårs-event i marts måned.

Helt præcist drejer det sig om MacBook Air 13″ og MacBook Air 15″, der bliver opgraderet med M3 chippen. Designet siges dog at være det samme.
På samme tidspunkt siges Apple også at introducere en iPad Pro med OLED-skærm. iPad Pro OLED forventes at få et nyt design og blive tilgængelig i 11″ og 12,9″. Apple har efter sigende arbejdet på et ‘stacked’ OLED-panel, som angiveligt har en dobbelt så høj lysstyrke og en længere levetid, sammenlignet med konkurrenterne.

Større iPad Air på 12,9″

Sidst men ikke mindst, kan vi også se frem til en opdateret iPad Air, som kommer i en større 12.9 tommer model. Desuden er der også snak om opdatereret tilbehør, såsom Apple Pencil og Magic Keyboard.

Det er endnu uvist hvornår Apple præcis vil afholde deres forårs-event i år, men rygterne går på den 20. marts.

Læs også: Google Pixel 9 og Pixel 9 Pro lækket på billeder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.