×
Gadgets

Sådan kunne iPhone 7 se ud

Vi står overfor lanceringen af den nye iPhone, som efter alt at dømme bliver iPhone 6S – og dermed en lidt mindre opgradering af en af verdens bedste telefoner.

Læs også: Sådan bliver iPhone 6S

Men den forestående lancering holder naturligvis ikke iFans og nettets fantaster fra at spekulere på, hvordan iPhone 7 kunne blive. Det har de to designere Ivo Maric og Tomislav Rastovac givet et nyt bud på i en video på Youtube, hvor de viser et muligt design og gennemgår potentielle specifikationer på den kommende iPhone 7 – blandt andet en stålramme (der minder lidt om rammen fra iPhone 4), en A10 processor, safir-glas og trådløs opladning.

Vi indrømmer gerne, at både safirglas og den trådløse opladning ville være ting vi helst så på iPhone 6S, men det er desværre tvivlsomt, om det bliver virkelighed.

Apple ventes at lancere iPhone 6S i løbet af august og vi kan formentlig se den i slutningen af september eller starten af oktober her i landet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.