×
Gadgets

Apple: Det kommer et nyt iPhone batteri til at koste i Danmark

Prisen på et nyt batteri i Danmark sættes ned med næsten 2/3

Efter Apples offentlige undskyldning i går aftes blev prisen for at få skiftet iPhone batteri i USA sænket fra 79$ til 29$. Her til eftermiddag sætter Apple så danske tal på prisnedsættelsen: Prisen falder fra 629 kr. til 229 kr. – altså et fald på 400 kr. eller lidt under 2/3. Dermed kan iPhone ejere, der har følt sig chikaneret af Apples politik med at sænke hastigheden på iPhone 6, 6S og fra det nyeste iOS også iPhone 7, blot skifte til et nyt batteri for i alt 279 kr.

Hård kritik fik konsekvenser

Kritikken af Apples beslutning om at lægge en kode software ind i iPhone 6, 6S og 7 der sætter hastigheden ned når telefonens batteri begynder at lide af alderdom har været hårdt kritiseret af både enkeltbrugere og medier. Derfor tog Apple altså i går konsekvensen og sænkede prisen, og i dag kom der altså så også danske priser på nedsættelsen.

Nyt batteri løser problemet

En udskiftning af batteriet har ifølge tests vist sig at afhjælpe problemet med telefoner der lukkede ned ved spidsbelastning og samtidig afholde iOS fra at sætte telefonens hastighed ned for at stoppe nedlukningerne.

Med den nye prissænkelse, der gælder udskiftning af batteriet på iPhone 6, 6S og 7, kan vi formentlig vente lange køer foran Apple butikkerne

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.