×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy S24-serien lækket på billeder

Formodede billeder der fremviser Samsung Galaxy S24-serien er kommet frem i lyset.

Formodede billeder der fremviser Samsung Galaxy S24-serien er kommet frem i lyset.

Samsung Galaxy S24, S24+ og S24 Ultra forventes først at blive præsenteret i januar eller februar næste år, men nu har vi formentlig fået det første kig på telefonerne.

På billederne kan vi se at Galaxy S24 og Galaxy S24+ minder en del om forgængeren. Rammen er dog helt flad nu og kanterne rundt om skærmen er ligeledes blevet smallere. Dimensionerne har heller ikke ændret sig meget, undtaget Galaxy S24 der nu har en lidt større 6,2″ skærm.

Fælles for de tre telefoner er, at skærmens maksimale lysstyrke nu er hævet til 2.500 nits.

Galaxy S24 Ultra i titanium

Galaxy S24 Ultra siges at få en ramme i titanium, ligesom iPhone 15 Pro. Skærmen rygtes at være flad, kontra forgængeren der var buet i siderne.

Drivkraften i S24 Ultra menes at være Qualcomms kommende Snapdragon 8 Gen 3 chip, ifølge Yogesh Brar på X. S24 og S24+ siges derimod at have Samsungs egen Exynos 2400-chip eller Snapdragon 8 Gen 3, afhængig af markedet. I Europa ender vi nok med Exynos-modellen.

Samsung vil fremskynde lanceringen af Galaxy S24-serien

Salget af iPhone 15 går godt, måske lidt for godt. Et rygte hævder nemlig at Samsung angiveligt vil fremskynde lanceringen af deres næste flagskibstelefoner, for at konkurrere mod de nye iPhones.

Samsung Galaxy S24-serien siges nemlig at blive præsenteret allerede i januar måned – muligvis den 18. januar.


Læs også: [OPDATERET: Ude nu] Counter-Strike 2 er officielt

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.