×
TeknologiTophistorie

Samsung sender live fra OL 2024 i Paris med Galaxy S24 Ultra

Om lidt over en måneds tid skydes OL i Paris i gang og her gør Samsung klar til at udsende live med massevis af Galaxy S24 Ultra-telefoner.

I et samarbejde med Den Internationale Olympiske Komité (IOC) og Olympic Broadcasting Services (OBS), gør Samsung klar til at sende live fra OL i Paris 2024, ved hjælp fra Galaxy S24 Ultra.

Over 200 styks Galaxy S24 Ultra skal fungere som videokamera

For første gang vil OL-åbningsceremonien finde sted uden for et stadion, da atleterne vil fremtræde på flydende platforme på Seinen. Over 200 enheder af Galaxy S24 Ultra vil blive monteret rundt omkring ved floden, hvorfra OL-paraden streames over et privat 5G-netværk.

Udsendelsen sker i samarbejde med teleselskabet Orange, som installerer flere 5G-antenner langs Seinen.

“To bring fans at home closer to the action and provide an intimate glimpse of athletes’ reactions during this once-in-a-lifetime voyage, Samsung will install more than 200 Galaxy S24 Ultra smartphones at the bow and sides of each of the 85 athlete vessels at the opening ceremony.” Lyder det fra Samsung.

Den samme teknologi og opsætning vil blive brugt til sejlsportskonkurrencer nede i Sydfrankrig i Marseille, hvilket giver mulighed for at følge udøverne tæt på, under sejladsen.

Ifølge Samsung er dette næste skridt i deres tre årtiers deltagelse i De Olympiske Lege og Paralympiske Lege. Den koreanske tech-gigant uddeler som altid sin seneste smartphone til alle deltagende atleter, ofte i en limited/special edition.

Læs også: Føtex åbner ubemandet døgnbutik med ny teknologi: Føtex Go

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.