GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Watch 6 får større batteri

Ifølge en ny men ubekræftet kilde, får Samsung Galaxy Watch 6 et større batteri end forgængeren.

Der er stadig et stykke tid til den forventede lancering af Galaxy Watch 6, men de første rygter er så småt ved at komme frem i lyset.

Den formodede batterikapacitet for Galaxy Watch 6 – 40mm og 44mm, ser nemlig ud til at være dukket op på et koreansk website, ifølge den hollandske side GalaxyClub.

Det er dog begrænset hvor meget større batterierne er, sammenlignet med Watch 4-serien. Galaxy Watch 6 (40mm) forventes at få et batteri på 300 mAh, hvilket er en marginal forøgelse, sammenlignet Watch 5 med 284 mAh.

44mm-udgaven siges at få et batteri på 425 mAh, samme lignet med 410 mAh i forgængeren – ligeledes en minimal forøgelse.

Galaxy Watch-6 serien får sandsynligvis også en ny og mere energieffektiv chip, som kan forlænge batteritiden yderligere.

Buet glas?

Et tidligere rygte pegede også på, at Samsung Galaxy Watch 6-modellerne får en skærm med buet glas, i stedet for en flad skærm, som på de nuværende modeller. Designet på Watch 6 kunne potentielt set gå hen og ligne noget i stil med Google Pixel Watch.

Galaxy Watch 5 blev lanceret i august måned forrige år, så vi kan nok også regne med, at Galaxy Watch 6 bliver præsenteret samme måned.


Læs også: Ny type smartphone-batteri giver højere energitæthed

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.