×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Watch 6 Classic lækket på billeder

Samsung Galaxy Watch 6 Classic er blevet lækket på en række formodede billeder.

Classic-modellen fra Galaxy Watch-serien ser ud til at gøre et comeback, efter at den har været fraværende i Galaxy Watch 5-serien, til fordel for Watch 5 Pro. Watch 6 Classic er nemlig blevet fremvist på en række lækkede fotos, hvilket giver os det første indtryk af uret.

Ifølge billederne får Galaxy Watch 6 Classic et design i stil med forgængeren Watch 4 Classic, hvilket vil sige, at uret kan styres ved hjælp af en skive i urets ramme, der kan drejes. Uret siges at få en skærmstørrelse på 1,47″ med en opløsning på 470×470 pixels. Batteriet forventes desuden at blive en anelse større end forgængeren – derudover får den sandsynligvis en mere strømeffektiv chip. Hvorvidt Watch 6 Classic kommer i to forskellige størrelser, nævner kilden ikke.

Samsung Galaxy Watch 6-serien rygtes at blive lanceret i slutningen af juli måned, under et Galaxy Unpacked-event.


Læs også: Google lancerer Pixel 7a

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.