×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Z Flip 5 får markant større cover display

Dette lille skærm på fronten af Galaxy Z Flip-telefonerne (cover display), ser ud til at blive markant større ifølge et nyt rygte.

Samsung næste-generations flip-telefon, Galaxy Z Flip 5, får et markant større skærm på forsiden af telefonen (når den er klappet sammen). Ifølge et nyt rygte fra Sammobile, kommer skærmen til at fylde det af forsiden. Telefonen vil altså gå fra en 1,9″ skærm i Z Flip 4 til en skærm på omtrent 3″-4″ i Z Flip 5. Den større skærm burde åbne op for flere muligheder, sammenlignet med den nuværende størrelse. Se billedet herunder.

Der er ikke rigtigt andre oplysninger om telefonen i øjeblikket, udover at den højest sandsynligt også vil blive drevet af samme kraftige processor som Galaxy S23-serien – Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy.

Samsung Galaxy Z Flip 5 og Galaxy Z Fold 5 forventes at blive lanceret i august måned.

Så stor bliver skærmen på forsiden efter sigende på Galaxy Z Flip 5.
Foto: Sammobile


Læs også: Lenovo lancerer Yoga 9i Pro med Mini LED skærm

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.