GadgetsTophistorie

Lenovo lancerer Yoga 9i Pro med Mini LED skærm

Lenovo har løftet sløret for den kraftige Yoga 9i Pro bærbar, der kommer med en Mini LED skærm i to forskellige størrelser.

Yoga 9i Pro er Lenovos bud på en en premium og kraftig laptop, som stadig formår at at være forholdsvis tynd og let. Den fås i to skærmstørrelser, nemlig 14,5-tommer og 16-tommer. Førstnævnte vejer omkring 1,65 til 1,7 kg, mens sidstnævnte vejer 2,06 til 2,23 kg afhængig af konfigurationen. Yoga 9i Pro er desuden udstyret med Intels 13. generation-processorer og Nvidias seneste RTX 4000-serie grafikkort.

Mini LED skærm på 165 Hz

Bærbaren fås med enten en 14,5″ eller 16,5″ Mini LED skærm. Skærmen byder samtidigt på en høj opdateringsfrekvens på 165 Hz og en makismal lysstyrke på op til 1.200 nits. Ydermere er der 100% dækning af DCI-P3- og Adobe RGB-farverummet, hvilket gør den velegnet til grafisk arbejde.
Opløsningen på 14,5″-udgaven er 3K, mens 16,5″-versionen har en opløsning på 3,2K.

Priser og lancering

Lenovo Yoga 9i Pro kommer på markedet til sommer, i juni måned. Det bliver dog ikke en billig omgang, da prisen starter ved 2.300 euro, hvilket direkte omregnet giver cirka 17.000 kroner.

De officielle danske priser er endnu ikke offentliggjort.


Læs også: Rygte: AirPods Pro med USB-C kommer senere i år

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.