×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Z Flip 5 og Galaxy Z Fold 5 lækket

En række billeder af Samsungs to kommende foldbare telefoner: Galaxy Z Flip 5 og Galaxy Z Fold 5, er blevet lækket.

Galaxy Z Flip 5 ser ud til at få den største overhaling hvad angår designet. Skærmen (når telefonen er klappet sammen), siges nemlig at være vokset til omtrent 3,4″, kontra 1,9″ på Galaxy Z Flip 4. Skærmen vil desuden blive optimeret til at vise apps fra Google, såsom Maps og YouTube.

Hvad angår Galaxy Z Fold 5, er der ikke de helt store designændringer i sigte, udover et forbedret hængsel med mindre mellemrum, når telefonen er foldet sammen. Telefonens dimensioner er nærmest også de samme som forgængeren.

Samsung Galaxy Z Flip5 og Z Fold 5 vil også få en opgradering i den interne hardware, med drivkraften fra en Snapdragon 8 Gen 2-chip.

Lanceres i slutningen af juli

Samsung har allerede bekræftet, at de vil introducere Galaxy Z Flip 5 og Galaxy Z Fold 5 under et Unpacked-event i Seoul, i slutningen af juli måned – muligvis den 26. juli.


Læs også: OnePlus Nord 3 lækket på billeder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.