×
Gadgets

Samsung indrømmer problemer med Galaxy S6

Har du oplevet mystiske problemer med apps, der lukker ned af sig selv, på din Galaxy S6 eller S6 Edge smartphone? Så er du ikke den eneste. Samsung indrømmer, at begge telefonerne har en fejl og lover at der er en rettelse på vej.

Problemet er angiveligt i telefonernes RAM. Både S6 og S6 Edge har 3 gigabyte RAM, som er det sted hvor mobilerne gemmer data, der skal kunne tilgås hurtigt – såsom åbne apps. Normalt slettes disse data, så snart de ikke længere skal bruges, men det er her S6 og S6 Edge har et problem. Det sker nemlig ikke.

Det resulteter i at apps crasher og at telefonerne meget hurtigt bliver langsomme til at udføre opgaver. Men der skulle være hjælp på vej. På Samsungs Facebook-side skriver firmaet:

“Der rulles i øjeblikket Micro-opdateringer ud, for at rette problemer vedrørende enhedens ydeevne og stabilitet. Hold øje med disse på din enhed via Indstillinger> Om enheden> Opdatering af software> Opdatér nu.”

De to nye Galaxy S6-modeller har været et massivt hit for Samsung, der for nyligt bekendtgjorde, at de forventer 70 millioner solgte eksemplarer i 2015, på baggrund af hidtidige salgstal.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.