GadgetsTophistorie

Samsung introducerer verdens første 4K 240Hz skærm: Odyssey Neo G8

Samsung har løftet sløret for verdens første 4K skærm med en opdateringsfrekvens på 240Hz.

CES 2022 er så småt ved at gå i gang og Samsung er klar med en nyhed på skærm-fronten.

Samsung Odyssey Neo G8 er 32-tommer gaming-skærm med verdens første 4K 240Hz panel. Skærmen er desuden curved (1000R) og benytter sig af Quantum Mini LED-bagbelysning. Responstiden er 1ms.

Takket være mini-LED teknologien, har Neo G8 en maksimal lysstyrke på 2000 nits. Antallet af dimming zones er dog ukendt.

På bagsiden af skærmen, har Neo G8 “CoreSync-belysning”: hvilket analyserer farverne i skærmbilledet projicerer dem på væggen. Umiddelbart lyder dette lidt ala Philips Ambilight-teknologi.

Skærmen har desuden 2x HDMI 2.1 porte, samt en DisplayPort 1.4 indgang.

Samsung Smart Monitor M8

Udover gaming-skærmen Neo G8, præsenterede Samsung også en Smart Monitor med fjernbetjening. Smart Monitor M8, er efterfølgeren til M7, som nu har et webcam, der fungerer med en indbygget Google Duo-app. Skærmen kommer desuden forudinstalleret med apps i form af streamingtjenester, sådan man kan bruge skærmen som et smart-tv. Skærmen er på 32″ med en 4K-opløsning.

Samsung UHD Monitor S8

Samsung S8 blev også præsenteret, med fokus på content creation. Skærmen kommer i en 32″ og 27″ udgave, med 4K-opløsning. Ifølge Samsung er det verdens første skærm, der er certificeret som “blændfri” af Underwriters Laboratories.

S8 dækker 98% af DCI-P3-farverummet, VESA DisplayHDR 600-certificering (kun 32″). Monitoren har USB-C-forbindelse, hvor man eksempelvis fremvise billede og lyd fra en bærbar computer, samt modtage op til 90W strøm.

Priser og lancering

Skærmene er planlagt en lancering engang i første halvdel af 2022. Priserne er indtil videre ukendte, dog vil mere information blive afsløret under CES 2022.


Læs også: Xiaomi klar med to nye flagskibstelefoner: Xiaomi 12 og 12 Pro

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.