GadgetsTophistorie

Samsung klar med Galaxy Book3 serie

Samsung har her til aften dansk tid lanceret en ny serie af topmobiler, S23 serien. Men det var ikke alt, der blev opgraderet – for ved samme lejlighed har de også løftet sløret for deres nye serie af bærbare computere, kaldet Galaxy Book3 serien – med Galaxy Book3 Ultra som topmodellen.

Nyeste Intel processorer

Som det sig hør og bør, er der naturligvis opgraderede processorer i de nye modeller – blandt andet er topmodellen udrustet med den nyeste Intel processor, 13. generation af Core i9. Den har desuden en Nvidia GeForce RTX 4050 eller RTX 4070 GPU, hvilket burde betyde at den vil kunne afvikle stort set alle nyere spil. Der er med andre ord voldsomme kræfter i den nye Ultra.

Artiklen fortsætter efter annoncen

120Hz 3K skærm

Samsung har, naturligvis, selv bygget skærmen i deres nye computere, og også her er der kælet for detaljerne, for de bruger deres helt nye Dynamic AMOLED 2X skærme – som ellers kun har været brugt i deres topmobiler. Det er en imponerende skærm, der også har 120Hz opdatering, HDR og alt det andet, du forventer dig. Og så er Pro og Ultra serierne i øvrigt at finde i både 14″ og 16″ udgaver.

Tilgængelighed og priser

Galaxy Book3 Ultra vil være tilgængelig i 16-tommer i Graphite (grå). Galaxy Book3 Pro vil være tilgængelig i 14-tommer og 16-tommer i Graphite og Beige. Book3 Pro 360 vil være tilgængelig i 16-tommer med 5G-tilslutningsmuligheder i Graphite. Galaxy Book3 Pro og Pro 360 vil være tilgængelige på udvalgte markeder fra den 17. februar (med forudbestilling fra den 1. februar) efterfulgt af Galaxy Book3 Ultra fra den 22. februar (med forudbestilling fra den 14. februar). 

Book3 Ultra detail salgspris starter fra DKK 21.999

Book3 Pro 360 detail salgspris starter fra DKK 14.999

Artiklen fortsætter efter annoncen

Book3 Pro detail salgspris starter fra DKK 13.499

Book3 360 detail salgspris starter fra DKK 9.499

Book3 detail salgspris starter fra DKK 5.999

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.