×
Gadgets

Samsung kommer selv til at afsløre Galaxy S8 i ny video (Opdateret)

En ny video fra Samsung skal forklare, hvordan giganten har gjort alt for at sikre, at de i fremtiden undgår skandaler i forbindelse med batterier på deres nye telefon. En af måderne at forklare sagen på er en ny video på Youtube, hvor Samsung blandt andet viser, hvordan de tester nye telefoner. Men telefonen, der bliver brugt til testen i den nye video er ikke en model, Samsung tidligere har lanceret – og skærmen går helt ned til bunden af telefonen. Det efterlader os med et spørgsmål: Hvilken model er det, Samsung tester? Svaret kan næsten kun være Galaxy S8.

Herunder kan du se videoen. Klippet ligger ved tidskoden 1.13.

https://youtu.be/6s4uqr1serU

Bekræfter rygter

Med videoen bekræfter Samsung altså indirekte, at den nye Galaxy S8 – som flere rygter også vil vide – er udstyret med “væg til væg” skærm og dermed ikke har den ellers klassiske hardware “hjemknap”. Derudover er det også ud fra videoen ret tydeligt, at kablerne til telefonen er af typen USB C, hvilket også var ventet. man kan også se, at Samsung ikke, som der ellers også har været rygter om, har droppet 3,5mm stikket.

Nyt billeder bekræfter design

Et nyt læk (billede herunder), hvis det ellers er ægte, at S8 beholder sit 3,5mm stik – og i øvrigt også meget af designsproget fra S7 – men altså med en væsentlig større skærm. Fingeraftrykslæseren er flyttet op ved siden af kameraet, hvilket giver mening, da der ikke er plads til den på fronten, der nu udelukkende er en skærm. Desværre er der ikke “liv” i telefonen på billedet, så skærmens størrelse er svær at se. Ifølge rygterne kalder Samsung skærmen for en “infinity screen”.

Samsung S8 leakSamsung ventes at lancere deres nye topmodel S8 i løbet af april i år.

Kan du lide denne historie? Vil du have flere af samme slags? Så giv iNPUT et like på Facebook nu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.