×
Gadgets

Samsung lancerer stor Galaxy S6 Edge+ med bedre batterilevetid

Samsung har netop løftet sløret for sin nye “phablet”, Galaxy S6 Edge+.

S6 Edge+ er, på stort set alle måder, identisk med den populære Galaxy S6 Edge, bortset fra, at den er en del større. Udover det har den også et lidt større batteri og, ifølge Samsung, en lidt bedre batterilevetid (3000 mAh i forhold til de 2600 mAh i S6 Edge) på trods af den større skærm.

Udover det lover Samsung at en ny version af deres trådløse oplader vil kunne oplade telefonen væsentligt hurtigere end hvad det har været muligt for S6 Edge. I modsætning til Note 5, som blev lanceret ved samme lejlighed, er der ingen pen med i pakken til S6 Edge+, hvilket dog formentlig ikke vil være den store bekymring for de fleste.

DU kan vinde en S6 Edge+ med iNPUT – se her hvordan!

Skal konkurrere med iPhone 6S Plus
Det er helt tydeligt med aftenens lancering, at Samsung går efter at have et modsvar klar til iPhone 6S Plus, der formentlig bliver lanceret i løbet af en måneds tid – indtil videre er bedste gæt, at det kommer til at ske 9. september. Dermed er Samsung på forkant med konkurrencen fra de nye iPhones, og i kontrast til lanceringen af S6 Edge tidligere på året, virker det som om, Samsung denne gang har så meget gang i produktionen, at de formentlig uden større problemer vil kunne følge med efterspørgslen – og derfor vil kunne “stjæle” en del af markedet inden Apple kommer med 6S Plus.

Mange farver
Galaxy S6 Edge Plus vil være at finde i 32 og 64 GB udgaver – og i et væld af farver. Vi har set alle, og især den relativt diskrete guld udgave og den nye sølvudgave kunne sagtens blive storsælgere, men i første omgang desværre ikke i Danmark, da Samsung har meddelt os, at vi her i landet kun vil kunne købe den sorte og guld-udgaven.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.