×
Gadgets

Samsungs Note 5 kommer ikke til Danmark – endnu

Samsung er oppe i højeste gear for tiden – formentlig for at komme Apple’s lancering d. 9 september i forkøbet. Derfor har de i dag lanceret deres nye Galaxy S6 Edge+, der er en phablet udgave af S6 Edge, og de kommer også med en ny udgave af deres populære Note – Note 5.

Kommer ikke til Danmark

Ifølge Samsung Danmark kommer Note 5 ikke til Danmark lige foreløbig. De har i stedet valgt at fokusere på deres Galaxy S6 Edge+, en større version af deres flagskib. Den danske afdeling afviser dog ikke, at Note 5 kan dukke op her i landet på et senere tidspunkt – og taget de forrige udgaver af Note telefonernes popularitet i betragtning, kunne vi godt se det ske.

Samme indmad som S6 Edge+

Der er faktisk ikke meget forskel på de to telefoner. Note 5 er udstyret med samme indmad og samme størrelse skærm, men den har ikke de kurvede sider – i stedet har den en pen, der kan bruges til note-tagning, i øvrigt præcis som på de tidligere modeller af Note.

De vigtigste specifikationer på Note 5 ser sådan ud:

Skærm: 5,7″ Super AMOLED, 1440×2560, flad

Styresystem: Android 5.1.1

Processor: Exynos 7420

Hukommelse: 4GB RAM, 32GB eller 64GB intern hukommelse (Ingen mulighed for MicroSD)

Kamera: 16MP primært kamera, 5MP frontkamera

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.