fbpx

 

 

 

 

Streaming

Showtime gør klar til animeret parodi på Trump: Our Cartoon President

Stephen Colbert er bagmanden bag en ny animeret tv-serie der gør grin med Trump

Donald Trump er en præsident, der virkelig skiller vandene – komiker og talkshow vært Stephen Colbert   har ikke lagt skjul på sin… Skal vi sige “skepsis”, for den kontroversielle realitystjerne, der nu er blevet verdens mægtigste mand. Nu står han bag en ny animeret serie om præsidenten, der formentlig ikke er specielt flatterende – i hvert fald ikke, hvis man ser på denne trailer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Streamingpremiere lige efter State of the Union

Den nye serie er i ti afsnit og kan ses på Showtime – det første d. 11 februar før sæsonpremieren på Homeland. Premiereafsnittet er endda sat til at blive frigivet til streaming umiddelbart efter årets største tale fra præsidenten, State of the Union. Udover Colbert er også hovedproducenten fra The Late Show, Chris Licht, producent på serien.

Ingen kan vide sig sikre

I beskrivelsen af den nye serie skriver Showtime, at vi vil få “et indblik i en typisk hverdag for præsidenten og hans nærmeste, og ingen kan vide sig sikre – hverken hans familie, nærmeste allierede, politikere fra begge partier eller medlemmer af medierne.”

Så er det vist på plads. Showtime har aftaler med flere af de store streamingtjenester, og det er realistisk at en eller flere af dem vil vise “Our Cartoon President” i løbet af det nye år.

Back to top button