fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Siri afslørede det næste Apple-event

Den næste gang Tim Cook går på scenen, for at vise nyt fra æbleplantagen, bliver til den såkaldte World Wide Developers Conference – og den afholdes i år i midten af juni. Helt præcist mellem den 13 og 17 juni. Det kunne den virtuelle assistent Siri fortælle, et godt stykke tid inden Apples udsendte sin egen officielle pressemeddelelse.

Om det var et gimmick eller bare en fejl vides ikke. Der spekuleres i, at Siri bevidst har fået en hovedrolle fordi assistenten skal “opgraderes” under konferencen. Det er i hvert fald første gang at Siri har fået lov til at afsløre et Apple-event.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det bliver på udviklerkonferencens første dag, at Cook vil vise nyheder. Traditionelt vises her for første gang årets opdateringer til både iOS-styresystemet til iPhone og Mac OS X til computere. I år forventes det, at Cook vil præsentere iOS 10, OS X (måske omdøbt til MacOS), tvOS til Apple TV og watchOS til, ja, Apple Watch.

Men adskillige år er der også blevet præsenteret nyt hardware på WWDC; deriblandt adskillige MacBook og MacBook Pro-computere og ikke mindst iPhone 4, som Steve Jobs præsenterede på konferencen i 2010. Om Cook har hardware i lommen i år vides ikke.

Vil du selv høre Siri “afsløre” eventet, skal Siri være indstillet til engelsk, hvorefter du kan spørge: “When is WWDC?”.

Back to top button