×
GadgetsTophistorie

YouTube Premium forbedres (især) på iOS

Google har annonceret en række ændringer til YouTube Premium, som måske overraskende, først introduceres på iOS.

Den primære årsag til at vælge YouTube Premium, for de flestes vedkommende, har nok været at få fjernet reklamer før og under afspilningen. Nu udvider Google mængden af fordele, som man får ud af et abonnement på tjenesten.

Det er ovenikøbet iOS-brugerne som får glæde af de nye funktioner i første omgang. Google forbigår altså “sine egne” og lader Android-brugerne vente lidt endnu.

Den primære nyhed er det de kalder ‘1080P Premium’, som lander snart på iOS. Det giver videoer i 1080P HD-opløsning forbedret bitrate, hvilket ifølge Google skulle give “skarpere og mere klare videoer”. Den forbedrede kvalitet skulle især gavne videoer med meget bevægelse. Funktionen udvides senere til youtube.com og sidst i rækken står Android.

Whether you’re an avid sports fan or locked in on the latest gaming videos, this new feature will bring an even deeper visual quality to our members!

Google om 1080P Premium

Dernæst, så er der åbnet for at sætte videoer i kø på telefoner og tablets. En funktion der hidtil har været forbeholdt web-versionen. Funktionen har været testet siden 2022, men ruller nu endeligt ud til alle abonnenter. Denne funktion bliver tilgængelig på tværs af iOS og Android.

Sidst i rækken af nyheder, er muligheden for at fortsætte igangværende videoer, på tværs af enheder. Hvis du ser en video på din telefon, men ikke færdiggør den, så vil du blive mødt af en mulighed for at fortsætte, næste gang du åbner YouTube.com. Denne mulighed får både iOS- og Androidbrugere også glæde af.

Foto: 9to5Google.com

Funktionerne er startet med at rulle ud til YouTube Premium-abonnenter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.