×
Gadgets

Siri skal snakke med dine venner

Apple arbejder på at integrere den personlige assistent Siri endnu mere i iPhone. Ifølge Business Insider skal Siri snart kunne svare dine venner, hvis du ikke selv kan tage telefonen, når de ringer.

I stedet for at blive mødt af en generisk telefonsvarer, vil mistede opkald blive “personligt” besvaret af Siri, der kan fortælle hvorfor du ikke kan komme til telefonen. Siri ved, hvis du er i møde eller i transit. Derudoder vil Siri kunne tage imod en talt besked og lave den om til en skreven besked.

Tjenesten kommer til at hedde iCloud Voicemail og ifølge Business Insider testes den allerede af adskillige Apple-medarbejdere. Den bliver dog først lanceret til brugerne i 2016 – sandsynligvis sammen med iOS 10, der udkommer sammen med iPhone 7.

Rent teknisk fungerer tjenesten ved, at alle opkald går gennem Apples servere, der behandler og omdanner lyden til tekst. Det kan snildt give anledning til diskussioner om datasikkerhed, for hvem har lyst til, at så personlige oplysninger sendes rundt på nettet?

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.