×
GadgetsTophistorie

Skærmen Corsair Xeneon Flex kan skifte mellem flad og buet

Foretrækker du din gamingskærm buet eller flad? Med Corsair Xeneon Flex behøves det ikke være enten eller.

De buede TV til stuerne forsvandt næsten lige så hurtigt fra hylderne, som de var landet der. Men i gamingværelserne og kontorerne har de holdt fast. Nogle gange ville man måske ønske at have begge muligheder og der kommer Corsair Xeneon Flex nu til undsætning.

Corsair Xeneon Flex er en 45 tommer OLED-monitor med en opdateringshastighed på hele 240 hertz. Det gør den naturligvis ideel til gaming.

Læs også: Samsung lancerer Odyssey Ark: Stor og buet 4K gaming-skærm

Opløsningen er på 3,440 x 1440 pixels, men det helt store tiltrækningsplaster på denne skærme er naturligvis evnen til at bøje skærmen fra flad til buet blot med håndkraft.

Foto: Corsair

OLED-teknologien og statiske elementer på skærmen, i eksempelvis spil, kan i udgangspunktet være en dårlig kombination. OLED kan pådrage sig såkaldt burn-in, hvor skygger fra logoer og lignende, bliver “hængende”. Corsair oplyser at Xeneon Flex udstyret med systemer til at modvirke dette. De giver endda tre års garanti mod både pixelfejl og burn-in.

Skærmen blev fremvist på Gamescon, som fornyeligt blev afholdt i Tyskland. Der er endnu ingen afsløringer af hverken udgivelsestidspunkt eller pris. Siden Flatpanels har dog fået bekræftet af Corsair, at skærmen også udkommer i Norden, når lanceringen sker engang i 2023.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.