×
TeknologiTophistorie

Snapchat+ er kommet til Danmark

Nu kan du få lov til at betale for ekstra indhold på Snapchat, hvis du vil. Snapchat+ bliver tilgængelig for danskere i dag.

Tidligere på sommeren blev abonnementstjenesten Snapchat+ lanceret i flere lande, men i dag er turen kommet til Danmark. Snapchat+ abonnementet giver adgang til “en samling eksklusive og eksperimenterende funktioner”. Prisen vil være 35 kroner om måneden eller 369 kroner om året.

Blandt betalings-funktionerne er muligheden for at “pinne” en ven som en bedste ven på vennelisten (“Best Friends Forever”) samt ” Rewatching Indicator”, som viser dig, hvor mange mennesker, der ser din “Story” flere gange. Uden dog at afsløre præcis hvem der ser den flere gange.

Abonnementer vil også have adgang til flere ikoner, og din profil vil modtage et specielt badge.

Allerede i dag den 15. august rulles endnu flere funktioner ud i Snapchat+ oplyser selskabet. Det drejer sig om følgende:

 • Priority Story Replies
  Dine “replies” til stories bliver mere synlige for Snap Stars.
 • Post View Emoji 
  Vælg en emoji, som du vil have vennerne til at se, når de har set et af dine snaps. Det bliver som en signatur.
 • Nye Bitmoji-baggrunde
  Giv din Bitmoji en mere spændende ramme med specielle baggrunde såsom ” gleaming gold” og et strandparadis.
 • Nye app-ikoner
  Erstat Snapchat-appikonet med flere nye designs.

Derudover får Snapchat+ brugere forhåndsvisningsadgang til Snapchat for Web.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.